Stöd och vägledning på dina villkor

Jag heter Jennie Windisch och är Steg 1 utbildad KBT-terapeut sedan 2008 och är sedan 2019 även beroendeterapeut med KBT-inriktning.

Min största styrka är att möta människor där de befinner sig i livet just nu och ge stöd, vägledning samt behandling på individens villkor.

I grunden är jag skötare och har 25 års erfarenhet från vuxenpsykiatrin där jag förutom mitt jobb som terapeut har jobbat med psykosvård.  Sedan 2016 har jag även även arbetat som behandlare deltid på HVB hem för flickor 13-18 år. Från mitt arbete har jag fått en bred kunskap och erfarenhet inom psykisk ohälsa samt beroendevård. 

Försäljning

Jag som jobbar som säljare heter Hanna Kårebrand och har tidigare arbetat med försäljning, service samt inom vården.  Jag är social och målinriktat med målet inställt på att hitta lösningar för just dig.  Min stora inspirationskälla i mitt arbete med försäljning för LIW är att jag verkligen brinner för den mentala hälsan och alla människors rätt att få må bra.

Med utgångspunkt i KBT

Alla individer har en potential till förändring utifrån sina egna unika förmågor. I KBT arbetar man med sambandet mellan tanke, känsla samt handling och beteende. Terapin är ett samarbete mellan mig och mina klienter, där man använder olika tekniker för att få en förändring och hitta mer funktionella beteenden.

Jag finns där för dig

Du i centrum är mitt främsta fokus. För att du ska få bästa möjlighet till förändring finns jag tillgänglig mellan våra sessioner, både på telefon, SMS och mail beroende på vad som passar just dig bäst.  Tillgänglighet är något som jag ser som enormt viktigt och strävar efter att finnas tillgänglig när du behöver mig.