Ge dina anställda förutsättningar att må så bra som möjligt

Är du övertygad om att dina anställda skulle må bra av individuella samtal, både för individens och företagets skull? Kanske har du en anställd du upplever inte mår bra? En anställd som du misstänker har problem med till exempel alkohol? 

Att få hjälp med sitt psykiska mående är exakt lika viktigt som det fysiska. Har någon på din arbetsplats privata problem påverkar det även arbetsförmågan. 
Nu kan du hjälpa dina anställda att få de bästa förutsättningarna att må bra genom att erbjuda behovsanpassad samtalsterapi. 

Vi vill gärna hjälpa er med att hitta ett samlat koncept till hållbart mående. Vi kan erbjuda ett skräddarsytt sådant utifrån företagets och individens önskan, mål och förutsättningar där vi fokuserar på samtal, sömn, fysisk aktivitet samt kost. Vår tanke är att hitta en balans utan att det ska bli så krångligt och där det blir hållbart över tid. Att med små medel åstadkomma stora förändringar till balans och ett mer hållbart liv både på arbetsplatsen och privat. En anställd eller en chef i balans är grunden till en presterande arbetsplats. 

Välkommen att kontakta mig så tar jag fram den lösning som passar dig och ditt företag bäst!


Jag skräddarsyr alla insatser efter behov och önskemål om vad individen vill ha hjälp med.

Antal besök varierar, vanligtvis ses vi en gång i veckan till en början för att sedan glesa ut besöken. 

Jag erbjuder besökstider efter klientens behov både på dagar, kvällar och helger samt finns tillgänglig på telefon och mail.